Ondersteuning met kennis en ervaring

Water&Media is opgericht door mensen met jarenlange ervaring in de wereld van de journalistiek en grondige kennis van de aquatische, maritieme en nautische sector.

De stichting ondersteunt waterprofessionals bij de uitvoering van hun communicatietaken.

Bestuur van de Stichting Water&Media

 

Adviseurs

Het netwerk van Eilard Jacobs heeft meerdere dimensies. Tijdens zijn loopbaan als strategisch adviseur bij Waternet Amsterdam raakte hij goed bekend op het gehele vlak van het Nederlandse waterbeheer. Vanuit zijn specialisme stedelijk waterbeheer en stedelijke waterplannen was hij dertien jaar lang voorzitter van de Contactgroep Stedelijk Waterbeheer van het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW).

Eilard is ook een goede gids voor wie diep wil graven, of juist vanaf grote hoogte wil uitzien naar de verre horizon achter de opeenvolgende golven van innovatie. Water als onmisbaar element in de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving, water als onderdeel van een gezond ecosysteem, water als bron van energie of grondstoffen. Eilard draagt in publicaties en op internationale congressen graag bij aan de collectieve kennis over deze zaken. Vanuit deze achtergrond zet hij zich ook in voor Water&Media.